Categorii
Cool Video

Top 5 seriale pe care trebuie să le vezi neapărat

De-a lungul anilor, evoluția producțiilor TV a progresat teribil, dat fiind faptul că, în sfârșit, pentru filme și seriale s-a decis alocarea unui buget mai mare, din care oamenii să poată găsi motivația de a face ceva mai… bun.

Că tot vine weekendul și poate te afli într-un stadiu avansat de plictiseală din care chiar nu poți scăpa și cum vremea de afară nu te lasă să faci prea multe, recomandarea e simplă: un serial bun, popcorn și seara decurge perfect. În zilele noastre, lucrurile s-au mai schimbat, interesul a crescut, bugetele au crescut și ele, iar serialele au în rol mult mai mare în cultura pop. Companii de televiziune ca HBO, Showtime sau Netflix folosesc nume mari din industria cinematografică pentru producţiile lor. Și dacă nu știi ce seriale poți viziona, iată cinci care cu siguranță vor fi pe placul tău.

„TRUE DETECTIVE” (HBO, 2014)
Sezonul 1 – Woody Harrelson (de două ori nominalizat la Oscar, de patru ori nominalizat la Globurile de Aur) şi Matthew McConaughey (câştigător al premiului Oscar şi al Globului de Aur în 2014) joacă rolurile detectivilor din Louisiana.

Sezonul 2 – Colin Farrell (câştigător al Globului de Aur, „In Bruges”, 2008), Rachel McAdams (nominalizată pentru Oscar) şi Vince Vaughn continuă seria „True Detective” în alt context, în oraşul fictiv Vinci, California
„HOUSE OF CARDS” (NETFLIX, 2013)
Kevin Spacey (dublu câştigător al premiului Oscar) şi Robin Wright fac „echipă” în drama politică „House of Cards”.
„RAY DONOVAN” (SHOWTIME, 2013)
Liev Schreiber şi Jon Voight (câştigător al premiului Oscar -1979 şi de trei ori nominalizat) sunt fiu şi tată în drama „Ray Donovan”.
„THE KNICK” (HBO, 2014)
Clive Owen (nominalizat la Oscar) joacă rolul unui chirurg cu probleme personale, în New York, 1900, la celebrul spital Knickerbocker.
„WESTWORLD” (HBO, 2016)
Anthony Hopkins (câştigător al premiului Oscar, pentru interpretarea celebră a lui Hannibal Lecter) şi Ed Harris (nominalizat de patru ori la premiile Oscar) joacă în westernul sci-fi, care a avut premiera în 3 octombrie 2016, la HBO.