Categorii
Cool Foto Life

Și-a transformat scările în mandala colorate

Atunci când lucrurile normale din casă te plictisesc, află că poți face lucruri inedite cu ele, pentru a le scoate din anonimat și pentru a le transforma în ceva deosebit.

Lynn Hetherington Becker, un artist din Columbus, Ohio, s-a gândit că scările sale ar arăta mai bine dacă și-ar pune amprenta asupra lor. Astfel, în momentul în care s-a mutat într-o casă nouă, primul lucru la care s-a gândit a fost să aducă ceva inedit care să atragă privirile musafirilor și să creeze o stare de bine. Așa că s-a decis să picteze scările care duc spre dormitoare, în mandala colorate, lucru ce a dus la înfrumusețarea casei sale într-un mod cu totul nemaiîntâlnit
ÎNCURAJEAZĂ OAMENII SĂ ÎȘI PUNĂ AMPRENTA ASUPRA LUCRURILOR DIN LOCUINȚE
„Casa mea parcă a prins viață de când am făcut acest lucru. Am văzut multe lucruri de genul acesta pe la prieteni sau pe internet, însă ceea ce am făcut eu, nicăieri. Am făcut ceea ce îmi place și mă reprezintă. Culorile vii întotdeauna aduc o stare de bine, așa că reflectă, oarecum, personalitatea mea vioaie”, a declarat Lynn. Mai mult decât atât, tânărul încurajează oamenii să renunțe la aspectul învechit și clasic al lucrurilor din casa lor și să îndrăznească să încerce lucruri noi, așa cum a făcut el. Iată ce a ieșit!