Categorii
Life Urban

O profesoară a unui centru de învățământ special și-a chemat la nuntă toți elevii cu sindrom Down

Meseria de profesor poate fi, uneori, foarte dificilă. Mai ales atunci când vorbim despre educarea unor copii cu probleme, cum ar fi cei care suferă de sindromul Down. Pe lângă faptul că le este profesoară într-un centru special destinat celor cu asemenea probleme, Kinsey French le-a dat șansa copiilor să îi fie alături în cea mai importantă zi din viața ei.
Așa că femeia s-a căsătorit în fața tuturor micuților. Astfel, toți cei cu sindromul Down din școala unde predă s-au putut bucura de o petrecere frumoasă, iar Kinsey susține că acesta a fost cel mai prețios moment din viața sa, pentru că nimic nu se compară cu bucuria copiilor și cu zâmbetul pe care aceasta a reușit să-l aducă pe fața micuților.
CAVALERI ȘI DOMNIȘOARE DE ONOARE, TOȚI BUCUROȘI ȘI EMOȚIONAȚI
Kinsey a dorit ca fiecare copil să se simtă important în ziua nunții ei. Astfel, toți au știut foarte bine ce au de făcut și și-au luat în serios rolurile primite, fiind cavaleri și domnișoare de onoare. „Copiii aceștia sunt ca o familie pentru mine. Fac parte din prima mea generație de învățăcei și am știut că nu pot fi fericită pe deplin în această zi dacă ei nu sunt prezenți”, a declarat Kinsey.

filme porno online pentru romani gratis