Categorii
+18

O fotografă română surprinde momentele intime ale cuplurilor de îndrăgostiți

Iată că nu numai fotografii internaționali sunt în stare să prindă cadre inedite. Natalia Mîndru, o fotografă din București, a realizat un proiect ce cuprinde fotografii din viața normală de cuplu a îndrăgostiților.

Iubiri Urbane, căci așa se numește proiectul foto, nu este altceva decât un portofoliu cu fotografii cât mai normale ale cuplurilor. Surprinși în ipostaze amuzante, romantice sau uneori bizare, subiecții au fost foarte naturali și s-au comportat ca și cum Natalia nu se afla în aceeași încăpere cu ei.
NU ȘTIE NIMIC DESPRE SUBIECȚII DIN FOTOGRAFIILE SALE
Deși pare ciudat, tânăra fotografă nu știe absolut niciun detaliu despre cei pe care i-a fotografiat. Singura modalitate prin care Natalia a comunicat cu aceștia a fost prin intermediul rețelelor de socializare. Apoi, după ce au stabilit toate detaliile, bucureșteanca s-a deplasat la domiciliul lor și tot ce le-a cerut a fost să fie cât mai naturali.
PUNE ACCENT PE TANDREȚE ȘI ATRACȚIE NATURALĂ
Natalia nu caută niciodată cadre speciale. Îi place să fotografieze iubirea, în toate formele ei: tandrețe, jocuri copilărești, uneori dezordine, dar, cel mai important, consideră ca fiind naturală atracția dintre două persoane care se iubesc nebunește. „Nu încerc să conving pe cineva să facă parte din proiectul meu. Cuplurile trebuie să fie în fața camerei așa cum sunt în absența ei: naturale, comode și relaxate, chiar dacă eu sunt acolo. Odată ce dau startul unui shooting, acesta poate dura cam două ore, timp în care luăm gustări, consumăm răcoritoare și stăm de vorbă pentru a ne cunoaște mai bine și unii îndrăgostiți mi-au spus că s-au simțit atât de bine în cadrul proiectului meu foto, încât chiar au considerat-o terapie de cuplu”, a scris Natalia pe rețelele de socializare.
IUBEȘTE DIVERSITATEA
După ce a dat startul sesiunilor foto în București, Natalia nu vrea să se oprească aici. Consideră că diversitatea este importantă și își dorește să ajungă în diverse țări pentru a fotografia oamenii frumoși, care împărtășesc sentimente la fel de frumoase. „Iubirea nu ține cont de religie, orientare sexuală sau altceva. Iubirea este pentru oricine”, a mai scris Natalia pe conturile personale.