Categorii
Cool

Mișcări senzuale de dans, transformate în artă fotografică

Vadim Stein este un fotograf puțin mai diferit de restul celor care împart cu el aceeași profesie. Iubitor de artă și frumos, Vadim este pasionat de mișcările de dans, capturate în instantaneele sale. 

Stabilit în St. Petersburg, Rusia, Stein și-a început cariera orientându-se spre ceea ce a studiat, adică frumoasa lume a sculpturilor și a restaurărilor, pentru că mereu îi plăcea să aducă ceva nou lucrurilor pe care le studia și pe care le vedea. Însă, cu timpul, fotografia lui Vadim a început să prindă un alt contur, iar ochii i s-au format pe mișcările frumoase și senzuale ale dansatorilor, pe care, ulterior, le-a imortalizat în instantanee inedite, pline de grație și eleganță.

ORICE CADRU ARE FRUMUSEȚE

„Rezolvând problemele estetice, am găsit răspunsul la multe întrebări pe care mi le puneam în legătură cu fotografia. Pentru mine, lucruri precum iubirea și moartea se reflectă în categoria estetică a fotografiilor și consider, cu putere și mare convingere, că frumusețea se regăsește în toate cadrele posibile”, a scris Vadim pe pagina sa de Facebook, pe care are deja milioane de fani din întreaga lume. Astfel, fotografiile sale au devenit virale și au primit mii de share-uri de la alți utilizatori Facebook. Subiecții săi par a fi cei mai buni actori, iar naturalețea este nota de vârf a fiecărei fotografii.