Categorii
+18 Cool Life

Frumusețe la un alt nivel: Betty Brosmer, femeia care a cucerit lumea în anii ’50

Idealurile feminine actuale sunt cu mult diferite de cele de acum ceva timp. Dacă acum chirurgica plastică e tot ceea ce contează și se apelează la ea și dacă trebuie, și dacă nu, idealul feminin din anii ’50 cunoștea un alt tipar.

În orice caz, există povești ce nu mor niciodată. Una dintre acestea se leagă de Betty Brosmer, cel mai bine plătit model al anilor ’50 și femeia care „a întors lumea cu susul în jos”. Mulți dintre voi ați auzit, probabil, despre Betty Grable, una dintre cele mai faimoase modele pin-up ale lumii. Dar foarte puțini au auzit despre adevăratul model care a lansat această tendință. Așa că faceți cunoștință cu Betty Brosmer!
ȘI-A ÎNCEPUT CARIERA LA 13 ANI ȘI A DEVENIT MODEL DE SUCCES
Deși la o vârstă fragedă, Betty a cucerit inimile juraților de la zeci de concursuri. La 13 ani și-a început cariera, iar în următorii ani a câștigat mai mult de 50 de concursuri și a apărut pe coperta a peste 300 de reviste.
Datorită fizicului de invidiat, considerat perfect, Betty a reușit să fie cel mai bine plătit model al anilor ’50 și să stârnească reacții atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor.
FRUMUSEȚE ȘI SPORT
Betty nu era singură în această competiție a frumosului. Și soțul ei, Joe Weider, promova aspectul perfect al bărbatului și, totodată, un sport foarte cunoscut: bodybuilding. Împreună, nu numai că au convins oamenii că sportul este elemental principal care te conduce la un corp perfect, dar au determinat sute de oameni să se înscrie la competițiile sportive organizate de Joe.