Categorii
Fashion Foto Life

După ce a pierdut șase sarcini, a participat la o ședință foto inedită pentru a sărbători bebelușul-curcubeu

Jessica Mahoney poate fi considerată, cu ușurință, o luptătoare. Când oamenii primesc lovituri, de cele mai multe ori, sunt tentați să renunțe și să cadă pradă stărilor depresive. Nu și Jessica! Deși femeia a pierdut șase sarcini din cauza avorturilor spontane, nu a renunțat, iar acum se poate bucura de un bebeluș-curcubeu perfect sănătos.
De cele mai multe ori, încercările vieții ne fac mai puternici și ne fac să luptăm și mai mult pentru ceea ce ne dorim. Așa a fost și în cazul Jessicăi Mahoney, o femeie care poate spune că a trecut prin tot ce era mai rău și mai dezamăgitor. Jessica și soțul ei și-au dorit cu ardoare un frățior sau o surioară pentru băiețelul lor, Corbin. Însă cei doi au trecut printr-un adevărat coșmar până să-și vadă visul cu ochii: Jessica a suferit șase avorturi spontane.
SE BUCURĂ DE UN „BEBELUȘ-CURCUBEU”
Când își pierduse speranța, tânăra a rămas din nou însărcinată, iar a șaptea oară s-a dovedit a fi cu noroc, căci Jessica a dus sarcina până la capăt. Și, înainte de a naște, a dorit să imortalizeze bucuria printr-o ședință foto specială: „bebelușul-curcubeu”. Ce este un bebeluș-curcubeu? „Împăcarea cu sine, înțelegerea frumuseții unui curcubeu care înțelege ravagiile unei furtuni” , a explicat fotografa Jo Ann Marrero, cea care a realizat ședința foto spectaculoasă pentru Jessica Mahoney. După furtună… iese curcubeul!