Categorii
Sport Stiri

David Beckham votează pentru UE

Cetăţenii britanici sunt chemaţi la urne joi, pentru a decide dacă rămân sau nu în Uniunea Europeană. În acest context, David Beckham și-a exprimat, printr-o postare pe Instagram, speranța că britanicii vor alege ca Anglia să rămână parte a UE.

Fostul fotbalist a vorbit despre cariera sa de internațional, care l-a purtat în diferite mari orașe ale Europei și care i-a dat șansa de a juca alături de mari fotbaliști de diverse naționalități.

„Îmi iubesc țara și, indiferent de rezultatul referendumului de joi, vom fi întotdeauna mari. Fiecare tabără are dreptul la o opinie și ar trebui ca acestea să fie întotdeauna respectate, indiferent de rezultatul referendumului european. Cei mai buni ani ai mei i-am petrecut la clubul Manchester United. Am crescut într-un grup al cărui nucleu era format din jucători britanici tineri, ca Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt și frații Neville. Acestora li s-a adăugat un grup de jucători britanici, mai mari și mai experimentați, cum ar fi Gary Pallister, Steve Bruce și Paul Ince. Acum, s-ar putea ca trupa respectivă să fi câștigat trofee, dar am fost o echipă mai bună și mai de succes datorită unui portar danez, Peter Schmeichel, datorită îndrumării unui lider irlandez, Roy Keane, și datorită măiestriei unui francez, Eric Cantona. Am fost, de asemenea, privilegiat să joc și să trăiesc la Madrid, Milano și Paris, cu colegii din toată Europa și din întreaga lume. Aceste mari orașe europene și fanii lor dedicați ne-au primit cu brațele deschise pe mine și pe familia mea și ne-au dat posibilitatea de a ne bucura de culturile lor unice și pline de inspirație. Trăim într-o lume vibrantă și conectată, unde noi, împreună, ca popor, suntem puternici. Pentru copiii noștri și copiii lor ar trebui să confruntăm problemele lumii împreună și nu singuri. Din aceste motive, votez pentru rămânerea în UE“, a scris Beckham pe Instagram.

filme xxx cu pizde sexi gratis