Categorii
Cool Life

Cele mai ciudate șase obiecte care au fost găsite în corpul uman

Anual, medicii radiologi din întreaga lume rămân uimiți în urma descoperirilor pe care le fac în corpul uman. Și aici nu vorbim de lucruri normale, precum organe. Vorbim de… obiecte de tot felul, care mai de care mai ciudate și mai amuzante.

Au existat, de-a lungul timpului, cazuri extrem de ciudate. Sunt oameni care au ales să-și bată cuie în cap, oameni care au înghițit inele de logodnă, chei, bani sau furculițe. Și, cel mai ciudat, oameni care chiar și-au introdus o sticlă în anus. Obiecte care, cu siguranță, nu au ce să caute acolo.

Deși suficient de amuzante încât să te facă să mori de râs, aceste întâmplări nu fac altceva decât să îi șocheze pe medici și să-și pună semne de întrebare cu privire la gradul de inventivitate al oamenilor, apoi să aibă de furcă pentru a le scoate și pentru a le reda ghinioniștilor sănătatea.

Un caz aparte îl reprezintă copiii. Aceștia nu conștientizează pericolul și, jucându-se, înghit tot felul de obiecte ciudate care prezintă un real pericol pentru sănătatea lor. Iată care sunt cele mai ciudate șase obiecte introduse „accidental” de adulți în corpul uman:

O STICLĂ DE COCA-COLA ÎN ANUS
O CHEIE ÎN STOMAC
O LAMĂ DE CUȚIT ÎNFIPTĂ ÎN CUTIA CRANIANĂ
UN TUB DE SPRAY ÎNFIPT ÎN ANUS
UN CUI ÎN CAP
O FURCULIȚĂ ÎN STOMAC

filme xxx