Categorii
Sport Stiri

Câștiga zilnic la pariuri cu biletul zilei

Vă pasionează pariurile? Vă doriți să pariați, dar nu știți la ce case de pariuri să pariați sau cât să pariați? Nu-i nimic. Fiți atenți și veți afla.

Luarea deciziei cu privire la câți bani să investiți într-un pariu sportiv este aspectul cel mai transcend când vine vorba de pariere. Selecția mizelor la pariuri determină riscul pe care sunteți dispuși să vi-l asumați, și în același timp, posibilul beneficiu al acestei acțiuni. De aceea, pentru a avea succes la pariuri când pariați la diverse case de pariuri on-line și pentru a câștiga bani pe termen lung, trebuie să fiți foarte atenți când alegeți mizele. Banul este cheia succesului la pariuri sportive. Datorită lui vă puteți bucura pariuri pe termen lung.

Însă înainte de toate, ce este o miză? Miza este bugetul pe care voi îl riscați la un pariu concret. Altfel spus, reprezintă banii pe care îi pariați. Întotdeauna trebuie să vă amintiți că, pentru o bună gestionare a banilor, mizele trebuie să fie întotdeauna limitate.

Din păcate, acesta este unul dintre aspectele de care se ține cont cel mai puțin. Majoritatea tipserilor petrec ore întregi uitându-se la meciurile de fotbal și la echipe pentru a înțelege tactica antrenorilor și modurile de joc. Și totuși, pariază bazându-se pe intuiție.

Atunci când se fac pariuri de valoare, intuiția poate avea un rol important. Mai ales, vă poate ajuta la rafinarea informațiilor în fază de pronostic. Când trebuie să luați o decizie cu privire la banii pariați, niște simple calcule matematice vă vor ajuta să obițneți rezultate bune. De asemenea, vă garantează o gestionare adecvată a riscului în caz de eșec.

PENTRU DETERMINAREA SUMEI CARE TREBUIE PARIATĂ, TREBUIE ȚINUT CONT DE CÂȚIVA FACTORI:
– Probabilitatea absolută de a avea noroc la pariu

– Valoarea pariului în sine

În mod esențial, orice metodă aleasă trebuie să mărească cantitatea de bani pariată dacă posibilitățile de câștig sunt ridicate, și să o reducă dacă posibilitățile sunt slabe. Dacă sunteți buni pronosticatori și aveți mare încredere în metoda voastră, mărirea mizei poate avea o valoare pozitivă mare.

Miza se poate stabili în funcție de cât sunteți dispuși să investiți într-un pariu. Dacă vă stabiliți mereu un anumit buget pentru pariuri, vă va fi foarte ușor să-l controlați. Veți putea mereu să vă încadrați în limitele sale, și astfel nu o veți depăși niciodată bugetul alocat pariurilor. Veți avea un bun control al riscului, fără a mai face ceva.

Stabilirea unui anumit buget pentru pariul sportiv este o metodă simplă, dar eficientă, care vă ajută să fiți conștienți de suma pe care v-o permiți să o investiți.

Pentru faptul că este simplă este indicat ca înainte de a paria să vă stabiliți miza. Ținând cont de suma minimă pe care sunteți dispuși să o investiți în pariuri sportive, veți avea un foarte bun control al riscului. Astfel, vă asigurați că pariați puțini bani când probabilitatea de reușită este scăzută, și mai mult când aveți probabilități mari de reușită.

Dacă aveți experiență și ați pariat de multe ori, atunci puteți opta pentru alte metode. Mulți pariori experimentați folosesc metode discreționare. Cu toate acestea, stabilirea mizei dinainte de a paria poate să vă aducă rezultate foarte bune. În funcție de cotele cu care lucrați și de cunoașterea pieței, vă poate fi de folos o metodă sau alta.

Dacă vă doriți să aflați și mai multe informații despre case de pariuri, ratinguri ale acestora, cote, ponturi pariuri sportive, este indicat să intrați pe site-ul Intelbet.ro. Pe acest site veți găsi în fiecare zi cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri și ponturi pariuri oferite de pariori profesioniști și specialiști din lumea sportului precum jurnaliștii Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Așadar, vă recomand să intrați zi de zi pe acest site, pentru a afla cele mai noi informații despre case de pariuri, pariuri și nu numai. Acest lucru vă va permite să luați cele mai bune decizii cu privire la banii pe care vă doriți să îi pariați la casele de pariuri on-line legale din România.